webportGericht op middelgrote en kleine bedrijven maar ook de kleine zelfstandige en particulieren, de ZZPer.

ZZPers is een groep die de laatste jaren een enorme groei heeft laten zien.
Helaas moeten ook veel ZZPers vroegtijdig afhaken door uiteenlopende ontwikkelingen. Een van die oorzaken is het hebben van een goed werkende internetsite, door een beperkt startkapitaal wordt er op een website vaak bezuinigd door dit door een familielid, goed bedoelende buurjongen of het zelf te doen. Familieleden en/of buren, hoe goed ook bedoeld, blijken in de praktijk vaak niet op lange termijn te werken, omdat de conitinuïteit vaak niet kan worden waargemaakt. Het zelf doen is een mogelijkheid, maar als u net een bedrijf start heeft u wel andere dingen aan u hoofd waar u uw energie beter in kunt steken. Als ZZPer ben ik maar al te goed bekend met werkzaamheden die niet binnen je eigen terrein liggen.

Sugarmice adviseert, ontwerpt, bouwt, regelt de hosting en onderhoudt dus uw website. Sugarmice werkt vanuit huis en heeft dus geen overhead kosten, zodat een website voor u, ook als ZZPer,  betaalbaar is en blijft.
De site wordt zo ontworpen dat deze past bij uw identiteit en afgestemd wordt op uw doelgroep. Daarbij is eenvoud van de website en het daadwerkelijk werken van de website de basis. Bezoekers komen voor informatie, niet voor hightech intro's en "wegschietende" menubalken.

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van een gesprek maken wij een offerte op maat, aangezien elke klant weer andere wensen heeft.