Contact

Mobiel: 06-48774372
E-mail: info@sugarmice.nl

fotoportBedrijfsfotografie

Voordat we daadwerkelijk gaan fotograferen is het wenselijk om vooraf een bedrijfsbezoek af te leggen waarin wij een rondleiding krijgen binnen uw bedrijf en van u horen wat uw wensen en plannen zijn voor de foto's. Op deze manier kunnen wij ons inleven in uw bedrijfsfilosofie. Wij kijken onder welke omstandigheden we moeten fotograferen en hierop passen wij onze apparatuur aan, om zo gerichter tot het gewenste resultaat te komen.

In onze bedrijfsfotografie proberen we drie pijlers terug te laten keren in de foto's. Registratie: duidelijk overzicht van bedrijf en/of product. Personeel: foto's waarin duidelijk de werkzaamheden van het personeel naar voren komen en/of ontspannen portretten. Artistiek: foto's waarbij het product uit een ongebruikelijke hoek of heel close-up zijn genomen.

 

Mensenfotografie

Net als bij onze bedrijfsfotografie vinden wij het wenselijk om vooraf kennis te maken en te bespreken welk type foto's er gewenst zijn.
Als het voor beide partijen goed voelt en we op één lijn zitten zullen we overige zaken regelen zoals; locatie en datum. Maar ook of er een visagiste wenselijk is de dag van de shoot. Wij hebben een aantal visagisten met wie we samenwerken, uiteraard kunt u ook zelf iemand regelen.

 

Voor alle fotografie geldt:

Na de opnames bekijken wij de foto's kritisch en bepalen de selectie. Foto's die in onze ogen niet door onze selectie zijn gekomen en het ruwe materiaal zullen we dus ook niet verstrekken. Het is immers ook ons visitekaartje!

Foto's worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden (b.v. Stockbureau's) verstrekt. Wij behouden ons het recht voor om foto's op onze website te publiceren, en/of te exposeren tenzij vooraf nadrukkelijk is overeen gekomen dat dit niet wensenlijk is. Alle door ons geselecteerde foto's komen in uw bezit en zijn uw eigendom, er zijn dus geen extra kosten als u een van deze foto's gebruikt in een advertentie o.i.d. Bij foto's gebruikt in een redactioneel stuk stellen wij het op prijs dat onze naamsvermelding erbij komt te staan.

 

 

U kunt bij ons NIET terecht voor trouwreportages, familie- en/of pasfoto's.